Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVeckans lista

Veckans Lista – Hjärnstark, Boot Camps och studioletning

Det blev ju ingen Veckans Lista igår och därför tänkte jag köra en Veckans lista idag, men som handlar om denna vecka istället.

VECKANS MÅENDE: Jag vet inte hur jag kommer må i veckan såklart, men tror det kommer bli en riktigt bra vecka. Jag är pepp inför en ny jobbvecka och hälsan känns väldigt bra med.

VECKANS TRÄNING: Denna vecka ska jag se till att få in fler träningspass än förra veckan då jag endast hann med 5.5 km löpning och ett halvt benpass, haha. Veckan iaf startade starkt med ett benpass och fler pass blir det. Jag avslutade även passet med mage och gjorde den sjukt jobbiga magövningen som jag senast fick 4 dagars träningsvärk av Galet! Bilden nedan är från idag efter mitt pass. Jag laddade upp med en selfie inför en företagsklass samt min crosstraining.

VECKANS ROLIGA: Imorgon ska Mia och jag till Rival. Vi ska nämligen på Anders Hansens föreläsning “Hjärnstark”. Det ser jag så mycket fram emot. Tror den kommer vara riktigt bra. Någon som har varit och lyssnat på honom eller läst hans bok?

VECKANS JOBB: Jag ska fortsätta med mina kost-klienter. Det är så kul att se deras utveckling och att det går åt rätt håll. Vi har utvärdering varje vecka och ser alltid fram emot den. Jag har 4 platser kvar till den som vill ha hjälp med kosten. Vi startar 4 feb! Utöver det är det Boot Camp, klass på sats, Adidas Runners och PT-kunder – SÅ KUL!

Bild: Pavel Maira

VECKANS TO DO: Fila på en del mejl. Jag ogillar att skriva då jag har så svårt att formulera mig så de här mejlen jag ska skriva tar SÅ LÅNG TID. Sedan blir det jakt på en ny studio. Jag är i kontakt med flera studios nu så vi får se vart det blir. Det är väldigt svårt, men letar efter något som funkar för mina boot camps, pt-kunder samt har en bra plats och inte allt för dyr hyra.

Hur som, det kommer en veckans lista på söndag igen där jag går igenom veckan som gått! Hoppas ni har en fin dag och får en härlig vecka! Kram <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons