Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Snygga muskulösa armar

Någon dag i förra veckan publicerade jag en bild på story och skrev att det var dags för en ny träningsvideo. Jag bad er skicka era önskemål på vad ni ville se. Typ 90% av de som svarade ville ha övningar för muskulösa armar, snygga armar, axlar, triceps och armar. Jag hade ingen aning om att armar var så hett! Trodde fortfarande att det var abs och booty som gällde, men icke sa nicke bland mina följare. Kul! Jag älskar att träna armar.

Då det finns galet många armövningar kommer jag dela upp övningarna i olika filmer. Första filmen publicerade jag idag på min Instagram. Om du inte sett den ännu, klicka in här för att ta del av den.

Första övningen är en plank-rodd plus en armhävning. I denna övning får du träna core, rygg samt triceps. En sjukt bra övning för hela kroppen som blir ganska jobbig efter ett tag. Övningen kan du göra både på knän och tå. Du väljer, och samma sak med vikterna.

Japp, jag typ slickar golvet.


Övning nummer två är något som heter floor press. Det är smala pressar som då kommer åt triceps riktigt bra. Testa att gör övningen liggandes på en bänk för längre hävarm. Ta även tyngre vikter på denna.

Den tredje övningen är klassiska axellyft åt sidan. Det har blivit en favoritövning hos mig, men fråga mig inte varför! Haha. Den är ju sjukt jobbigt och väldigt isolerande.

Sista övningen för idag är axellyft fram och där träffar vi den främre axeln väldigt bra. Som ni kanske vet är axeln uppdelad i tre delar, främre, mitten och bakre. Gäller att träna alla tre.

Hoppas ni gillar övningarna. Ett tips är att lägga in de i ett superset. Jag brukar just lägga in axelövningar under mina benpass. Perfekt så att benen får vila lite medan axlarna får jobba.

Lämna en kommentar

Annons
Annons