Beijer
Hälsa & Fitness
Mat

Pannkakorna smakade bättre än någonsin

Det första jag tänkte på imorse när jag vaknade var PANNKAKOR! Jag har inte ätit mina favoritpannkakor på två hela veckor, och nu var det äntligen dags! Som jag såg fram emot det. Det blev supergoda pannkakor med smak av vanilj och kanel då vi hade vaniljprotein i smeten. Det kan jag verkligen rekommendera er att testa. Det blir liksom ett lyft i smaken.

På pannkakorna hade jag blåbär, propud, jordnötssmör, kanel och kokoschips. Så gott! Jag tröttnar aldrig, men hur skulle jag kunna tröttna på världens godaste pannkakor. Efter förra helgens bananpannkaksflopp förstår jag inte hur folk fortfarande kan äta bananpannkakor!? Inget tuggmotstånd och smakar bara banan. Som de säger, smaken är som baken.


​Äter du bananpannkakor eller vad för pannkakor gör du?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons