Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Workout Routine BooSt Camp är igång

Inlägget är i samarbete med Workout Routine by Beijer

I tisdags startade Workout Routine Boot Camp igång igen. Denna period döpte jag det till BooSt Camp för att just få lite mer boost med träningen i form av näringsrik frukost efter varje pass samt en liten annan present, men den kommer i slutet av campet.

Vi blev sponsrade med Super Pots från Spoons som är supergoda chiapuddingar i två olika smaker, choklad och mango. Även bästa Innocent Smoothies hjälper oss med god dryck efter passen. Hur gott och uppfriskade som helst. De passar perfekt efter träningspasset.

Så då var vi igång som sagt. Det är några deltagare från förra omgången som hänger på denna period med samt några nya ansikten, vilket alltid är så roligt. Något jag är stolt över är hur mina deltagare är. De pushar, peppar varandra och ger high fives. Jag tycker det är så fint att se den gemenskapen i en grupp där vi alla är i olika åldrar, har olika träningserfarenheter, olika liv och yrken, men i träningsstudion har vi lämnat allt sådant utanför och har träningen gemensamt.

Min favorit är denna ovan, så god!

Jag är så pepp att träna detta gäng under fyra veckor till. Det här kommer vara det sista Boot Campet innan jul, men jag ska se om jag kan göra någon specialare på fyra pass för er som är sugna, men mer info om det kommer såklart. Annars får ni gärna gå in på min hemsida och se vad för andra tjänster jag erbjuder.

Lämna en kommentar

Annons
Annons