Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista- Olustiga huset, periodisk fasta och ett besök på Skansen

VECKANS MÅENDE: Pigg pigg och ännu mer pigg under hela veckan. FÖRUTOM nu under helgen, då har jag gått upp någon timme senare än vanligt, vilket har gjort mig seg. Igår kändes det som jag var bakis. Eh, jag blir ju aldrig det egentligen, men kan tänka mig hur det känns. Trots två koppar kaffe var hela jag helt seg, haha. Väldigt märkligt! 

VECKANS BÄSTA: Att jag hunnit träffa en massa härliga vänner under veckan! Me like! Veckans Golden Hour, var inte heller helt fel. Älskar solnedgångar <3

VECKANS SÄMSTA: Nackspärren som jag vaknade med idag!!!

VECKANS BOOST: Jag har varit otroligt pigg denna vecka och jag vet inte om det är för att jag började med min periodiska fasta i måndags. Energin har varit på topp trots att jag har gått upp kl 04:30 och 5:00 hela veckan. Fredagens frukostdate med fem härliga tjejer var också en fantastisk start på fredagen!

VECKANS LÄSKIGA: I fredags vid 17:00 mötte jag upp det här gänget (plus Sara som tog fotot) utanför Gröna Lund för att spendera kvällen i skräckens tema. Det var en jätterolig kväll, men ett minus var all kö till alla skräckattraktioner. För mig räckte det med Blåa tåget och Olustiga Huset därefter höll jag mig till bergodalbanorna. Veckans läskigaste var mannen som jagade mig två gånger under en och samma kväll. Usch! Den mannen är verkligen veckans läskigaste!

VECKANS MYSIGASTE: Det var besöket på Skansen idag. Det här novembervädret gjorde det så mycket mer mysigare. Jag älskar Skansen. Jag älskar att bara strosa omkring där och titta in i stugorna för att ta del av något historiskt.

VECKANS MEST LIKEADE BILD: Enligt Instagram levererar jag inte tillräckligt. Inte kul!

Lämna en kommentar

Annons
Annons