Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista

Hej på er. Hoppas helgen varit fin, att ni röstat idag och är laddade inför en ny vecka. Min helg har varit fin, jag har röstat och jag är ganska laddad inför en ny vecka. Istället för att uppdatera om hur helgen varit så får ni ta del av den i “Veckans Lista” som kommer här.

VECKANS MÅENDE: Jag har mått väldigt bra denna vecka och i fredags fick jag brev från läkarn där han skrev att proverna som tagits visar på att jag har en ofarlig lymfkörtel. Phew, skönt att allt var bra där, men utredningen fortsätter ju.

VECKANS BÄSTA: Fredagsfrukosten med Moa. Så himla kul att träffa henne då det var så länge sen. Vi har planerat en pannkaksfrukost snart. Älskar vänner som också älskar frukostar. Älskar det! Vill även tillägga att jag uppskattat alla vändejter jag fått till denna vecka också.

VECKANS NYHET: Det är mycket som händer just nu. De största sakerna kan jag inte berätta förrän om två veckor, men andra saker kan jag berätta om. Jag har förnyat mitt samarbete med Better You och kommer tipsa er om en massa proteinrika- och sockerfria recept. Kul va?! Ooo en till nyhet. Workout Routine Bootcamp startar i gång 2 okt på ny plats. Kommer bli grymt!

VECKANS RESA: I lördags flög Hanna och jag till Malmö för ett sista stopp på Midnattsloppet-turnén. Det var kul att få se lite av Malmö då jag bara varit där två gånger tidigare, men då inte inne i stan.

VECKANS SÄMSTA: Att den här helgen och veckan flög förbi alldeles för snabbt.

VECKANS GODA: Jag har ätit för mycket gott under veckan som mina chokladbollar, äppelpajen och belgiska våfflorna. Hur ska jag ens kunna välja!? Nomnom.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Äppelpaj under hösten är = likebomb!

Lämna en kommentar

Annons
Annons