Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Fredag och bjuden på pannkaksfrukost av Foodspring

Denna morgon började tidigt då det blev ett snabbt rygg -och armpass på gymmet innan jag hann hem en snabbis för att göra mig iordning. Moa hade nämligen bjudit med mig på pannkaksfrukost som företaget Foodspring stod för. Sen när tackar jag nej till pannkakor liksom? Aldrig!

Hungrig som jag var efter träningen begav jag mig till Rådmansgatan för att möta upp Moa för att därefter ta oss till Ibeystudio där frukosten skulle hålla hus.

På plats möttes jag av bland annat detta pannkaksberg, och då insåg jag att det här kommer bli en riktigt bra frukost. Självklart blev det så. Vi var en liten grupp under frukosten, vilket jag tyckte var väldigt mysigt då det var avslappnat och vi kunde fråga en hel del om produkterna och diskutera protein och hälsa i sig. Jag älskar sådana här morgnar när man träffar på olika människor från olika business och pratar om kost och hälsa. Det är väl därför jag jobbar inom det. Helt klart min passion.

Det bjöds inte bara på pannkakor utan de bjöd oss på ett fantastiskt gott proteinbröd, gröt, torkade grönsaker och frukter, olika proteinshakes, dryck och bars. Kan tillägga att jag blev riktigt mätt.

Innan vi gick fick med oss en goodiebag fylld med produkter. Jag ska absolut göra proteinbrödet till nästa helg då jag är hemma (imorgon åker jag till Malmö). Jag älskar ju bröd och det här brödet hade en grym innehållsförteckning också. Wohoo, me like!

Hoppas ni har en fin fredag. Nu är det dags för mig att rodda inför Malmö imorgon. Imorgon är det sista stoppet med Midnattsloppet och det ska bli fantastiskt kul att få hålla i uppvärmningen för en sista gång. Det kommer däremot inte bli någon mil för min del. Förhoppningsvis kommer Hanna och jag träna lite på gymmet så träning blir det minsann.

Nåväl, på återseende!

Lämna en kommentar

Annons
Annons