Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Rörlighet, ett benpass och 7 rör blod

Gårdagen började tidigt då jag befann mig på gymmet redan vid 06:45. Det stod rörlighet och ben på schemat. Jag ville ta det lite lugnt då det var en hel vecka sedan jag tränade, men det blev ett ganska bra pass iaf.

Det blev en hel del thrusters och jag blev riktigt andfådd.. Thrusters är verkligen en helkroppsövning. Efter thrusters blev det såklart utfall, enbens-raka marklyft, bensparkar och mellan övningarna blev det olika aktiveringsövningar för säte och hamstrings.

Här får ni en serie på rörlighetsövningarna också. Det var rörlighet för ryggraden, höftböjare och ländrygg. För att ta del av filmen, klicka här . Kan verkligen rekommendera dessa tre övningar. De är så sköna och speciellt under morgonen. Den sista övningen knäcker till bra i ryggen på mig. Otroligt skönt.

Efter passet begav jag mig och gjorde mig iordning innan det var dags att åka till Karolinska. Hade fått en remiss dit till hudmottagningen och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra där. Det slutade med en massa prover som bland annat svalgprov och sju rör blod. Nu har jag gjort så många olika prov och vill bara få svar på dem. Visar de något?

Just idag känns allt riktigt bra i ansikte och läpp och jag hoppas att det håller i sig. Tänk om det vänder nu! HOPPAS! Jag är så pepp inför hösten och inför träningen ju.

Lämna en kommentar

Annons
Annons