Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Första dagen i september ska firas med en sommarfest

Hej fina ni, och tack för responsen från gårdagens inlägg. Jag vet att det kommer som en överraskning för vissa då jag endast visar inlägg där allt är positivt och att jag är ganska positiv och glad när jag är utanför mitt hem. När jag jobbar eller träffar vänner vill jag helst lämna eländet där hemma. Återigen, stort tack för all pepp och omtanke. Det betyder mycket för mig.

Nåväl, slutpratat om det. Idag är det 1 september och det vankas sommarfest hos Sara. Hon har slagit på stora trumman för att fira hennes 30 årsdag. Det kommer bli årets fest. Det tråkiga är att jag fortfarande mår ganska dåligt, men förhoppningsvis kan lite smink och energidryck hjälpa mig på banan.

Det svåraste nu är vad jag ska ha på mig. Jag hade planerat att ha något i stil med vad jag hade på mig på Amandas coachella-fest, som ni kan se ovan, men nu när jag inte mår så bra känner jag att jag vill ha någonting helt annat. Jag har redan en outfit i huvudet, men idag när jag var vid Bromma Blocks hittade jag inte det. Typiskt. Dock ska jag springa in i några butiker i Liljeholmen innan jag ska till Sara.

Ni kommer få en uppdatering imorgon och se vad det blev till slut!


Lämna en kommentar

Annons
Annons