Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans fråga

VECKANS LÄSARFRÅGA – Hur mycket tränar du?

Veckans läsarfråga “Hur mycket tränar du”?


Svar: Jag känner att denna fråga kan vara bra att ta upp då jag som träningsprofil inte alls tränar varje dag, trots att många tror det. Min träning går i perioder, helt enkelt. När gymmet var mitt kontor blev det träning nästan varje dag.

Idag däremot ser det annorlunda ut. Mina arbetsdagar ser olika ut från dag till dag och jag är lite överallt utan att ha en riktigt fast punkt. På grund av det blir det färre träningstillfällen. Dock försöker jag alltid att tajma in träningen innan jag ska någonstans så det inte blir onödig tid till att åka fram och tillbaka till gymmet.

Om vi skulle titta på det här året har det varit ett riktigt dåligt träningsår då jag varit sjuk så mycket och så länge. Jag har fokuserat på att ta hand om kroppen på annat sätt. Trots segt år ser jag till att träna minst 3-4 gånger i veckan. Det är bra för mitt psyke att träna samt för kroppen. Jag hade ju planerat att 2018 skulle bli mitt crossfit-år, men så blev det inte. Känns dumt att betala ett medlemskap på 1500kr i månaden när man inte kan utnyttja det till fullo. Förhoppningsvis efter mitt återhämtningsår 2018 så ska jag träna mycket crossfit.

Hoppas du är nöjd med mitt svar. Jag ställer tillbaka frågan till er.

Hur mycket tränar ni i veckan och har ni något mål med träningen?Lämna en kommentar

Annons
Annons