Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Kinesisk medicin och en byggarhelg

När du blir allergisk mot allt du äter då är det illa. Just nu är jag allergisk mot allt jag äter. I vanliga fall innehåller min kosthållning mycket färsk chili, hallon, jordnötssmör, cashewnötter, potatis, avokado, banan och massor med annan frukt. Allt det där kan jag inte äta längre och jag känner mig så begränsad i min kost, vilket är otroligt jobbigt.

Jag har ju haft svullen läpp och mun till och från i 8 månader nu så man börjar ju bli van, men det känns som kroppen inte mår bra. Imorgon ska jag ringa och boka tid hos en som håller på med kinesisk medicin. Känns som det är den enda utvägen nu och de verkar ha koll på läget. Har bara hört bra om det. Någon som testat?

Det är inte så att jag lägger mig ner när jag har det såhär. En svullen läpp och mun stoppar inte min helg. Bara att dricka upp kaffet och klä på sig så är jag redo!

Igår började Mathias och jag med att fixa inför att bygga vårt matbord. Wow, det kommer bli så fint. Självklart är det mycket kvar att göra och vi är lite begränsade då vi bor i lägenhet och helgerna framöver nu är smockade med jobb. Men en början är alltid bra. Förhoppningsvis blir det klart till oktober kanske. Efter det kan jag äntligen bjuda över folk på middag och brunch. LÄNGTAR!

Fin färg va!? Älskar färgen och det här är helt i min smak. Nu ska vi bara lacka, få ihop plankorna och sen köpa bordsben. Yay! Har du tips på snygga bordsben?
  Tipsa gärna!

Lämna en kommentar

Annons
Annons