Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Vi fortsätter med Norge -del 3

Jag har inte hunnit uppdatera om den sista delen av vår tripp från Norge. Den sista delen kommer här och jag hoppas ni gillar inlägget!

Dagen innan vi skulle åka hem till Stockholm igen hade vi en lugn och skön dag. Vi började dagen med att åka till Sandhornøya där Ms föräldrar har sin stuga.

Här stannade vi till på den fina stranden. Sådana kontraster som gör att det blir så coolt. Tänk denna vita fina stranden och det blåa vattnet tillsammans med höga fjäll. Exotiskt på något sätt. (Fjällen är inte med då de är bakom kameran).

När vi kom fram till deras stuga la M och jag oss i en hängmatta och jisses vad skönt det var. M är ju en sådan människa som kan somna när som helst och var som helst. Då jag inte ville han skulle somna började jag leka ordlekar med honom, hehe.

Efter några timmar åkte vi hem, och på kvällen vid halv nio tog M och jag bilen till Saltstraumen som är världens starkaste tidvattenström. Riktigt häftigt att se det. Jag var där sist jag var i Bodö med, men jag skulle kunna se det varje gång jag är där. Det var en väldigt fin kväll och jag hade nog inte bangat att gå upp på något fjäll för att se midnattssolen om himlen hade varit helt fritt från moln.

Lite småcoolt va? Dock missade vi när strömmen var som starkast fast det gjorde inte så mycket när vädret och naturen var så vackert.

Fint va? Det var sista delen av lilla vistelsen i Bodö och Lofoten och nu är semestern slut och dags för en massa jobb!

Lämna en kommentar

Annons
Annons