Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Svettas, 4 dopp, träffat vänner och lite vitaminer på det

Ja, men då tackar jag för ännu en vecka som rullat förbi. En väldigt bra vecka måste jag säga. Det har varit varmt, jag har hunnit med både kvällsdopp och 4 dopp under en eftermiddag.
Ni hör, det här kan ni inte missa. Läs för att ta reda på hur min vecka varit.


VECKANS MÅENDE: Helt okej. Förra veckan mellan fredagen och lördagen blev jag sjuk och fick feber out of the blue. Tror att mitt immunförsvar är likamed NOLL just nu. Dock försöker jag tänka positivt trots att jag är orolig.

VECKANS GODASTE MÅLTID: Hur svårt som helst att välja ju! Kan ha varit veganbuffén som serverades på Moas fest igår. Det var en supergod quinoasallad, rödbetshummus, tofusallad, en slags matpaj och rawbollar till dessert. Yummy in my tummy!

VECKANS “JOBBIGA”: Att jag svettas hela tiden. Nu vill jag ha lite friskare luft och inte så fuktigt som vi har det nu. Det gör mig helt seg. Fast det är jag väl inte ensam om att känna, hehe. Mitt hälsotillstånd går även under denna kategori. Under mitt senaste läkarbesök sa min läkare “det här är en gåta, jag kan inte göra mer”. Nähä.

VECKANS BÄSTA: Att jag hunnit träffa mina vänner under veckan. I torsdags spenderade Sara och jag eftermiddagen på bryggan och jag tror att jag doppade mig FYRA gånger! Så varmt så varmt så varmt! OCH självklart skönt!

Gårdagens tjejbrunch var ju också supermysig! Inlägget om det har ni precis under detta inlägg.

VECKANS BOOST: Typ alla kosttillskott som jag knaprar för fullt nu. Jag tror att de boostar mig totalt. Beställde även hem B12 idag också. Det kan verkligen behövas för mig. Jag hoppas verkligen att denna cirkus är över snart.

VECKANS TRÄNING: Då jag var sjuk under helgen har det varit en ganska lugn vecka. Tränade armar och mage i onsdags, rygg i fredags och ben igår. Kan knappt gå idag på grund av träningsvärken.

VECKANS DILLE: Yes, jag har dille på mina proteinpannkakor. De är sjukt billiga nu på Gymgrossisten då de går ut sista augusti. 59 kr för ett helt kilo! Ska beställa hem ett kilo ikväll för jag kommer lätt hinna äta upp det innan det är sista augusti. Nemas problemas!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Ni har gillat denna bild lite mer än de andra under veckan. Bilden är tagen för precis en vecka sedan runt nio-tiden när Mathias och jag var vid Saltstraumen.

Lämna en kommentar

Annons
Annons