Beijer
Hälsa & Fitness
BeijersKitchenRecept & Mat

En Meat free Monday, vad annars?

Igår var det måndag vilket betyder att jag slutar sent och att maten står på bordet när jag väl är hemma. Dessutom är det alltid en vegetarisk middag. Min kille, han kan han!

Igår bjöds det på en chipotle bowl (väldigt mycket bowls nu). Svarta bönor med chipotle och vitlök, råris smaksatt med lime, citron och koriander, en paprikamix med chiliflakes och en sallad på rödlök, majs, tomater och koriander. Alltså det var så gott!

Jag kan verkligen rekommendera dig till att laga denna måltid och självklart ska jag fiska fram receptet senare idag. Det jag älskar med vegetarisk mat är att råvarorna kommer fram och smakerna bara sitter så bra! Nomnom deluxe på den!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons