Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

En hälsosam morgon med Wayne’s coffee och Supercinos

Wow, vilken morgon! I vanlig ordning började jag klockan sju på jobbet, men jobbade endast i en timme då jag sedan skulle iväg till Wayne’s Coffee huvudkontor för en härlig pressfrukost. Med mig till frukosten hade jag min kära vapendragare, Marie. Vi båda älskar hälsosam mat så det här var klippt och skuret för oss.

Som ni kanske redan vet står Wayne’s Coffee för en fikakultur där du ska kunna ta en traditionell fika som kaffe och en kanelbulle, men det ska också finnas mer hälsosamma alternativ till den som vill ha det. Dock förändras trenderna och även vårt klimat i världen och därför behöver man tänka längre fram i tiden. Kaffe kanske inte är längre framtiden. Då klimatet blir allt varmare måste kaffebönorna odlas högre och högre upp i regnskogen. Det här innebär att det blir färre skördar och mer arbete med att plocka.

Därför har Wayne’s coffee skapat Supercinos som är precis lika god (om inte lite godare), snällare mot miljön och bättre för våra kroppar. Med supernyttiga växter tillsammans med en härlig känsla av en cappuccino kan det inte bli så mycket bättre. Alltså en Supercino. 

Väl på plats blev vi varmt välkomna och introducerad av deras hälsosamma trenddryck, Supercino. Det serverades även en fantastisk frukost bestående av avokadomackor, acaidryck, fruktsallad, rawbollar, ingefärashots och kallpressade juicer. Helt fantastiskt! Eller som Marie skrev i sitt inlägg, frukosten åts egentligen efter att vi tagit miljoner bilder på det fina upplägget. Det tar ju sin lilla tid, hehe.

Det var verkligen supermysigt och trevligt att ha en sådan här frukost med gänget från Waynes, och bara att sitta och prata (mestadels om träning och kost) och testa på alla fyra olika supercinosarna.

De fyra olika smakerna är:
Hampa Supercino, som ni ser nedan. Den innehåller endast hampa, kakao, kokosdryck och kokosolja. Passar perfekt till dig som tränar eller vill ha något mättande och lite mer proteinrikt till morgonen eller varför inte till ett mellanmål?

Rödbets Supercino, innehåller rödbeta, kanel och kokosdryck. Rödbeta är ju rik på nitrater vilket ökar transporten av syre till musklerna. Det är något som kan hjälpa till att öka uthålligheten under långvarig träning. Drycken smakar verkligen rödbeta! Visst har den en härlig färg?

Matcha Supercino, drycken innehåller bara matchapulver, råsocker och havredryck. Till dig som inte vet så är Matcha det fina pulver som kommer från matchabladen som används flitigt i teér.

Den fjärde drycken och den sista som jag inte ens fick en bra bild på heter, Yoga Supercino. Drycken innehåller graviola, gurkmeja och kokosdryck. Den var sååå god. Även då jag var hur mätt som helst slank den lätt ner. Graviola är en frukt som är rik på nyttiga vitaminer och mineraler i form av järn, fosfor, kalcium, A- och B vitaminer.

Till dig som är intresserad av att testa någon av dryckerna måste du verkligen göra det.Gå in på deras hemsida för mer info om Supercino. Mina favoriter var Hampa Supercino och Yoga Supercino. Dryckerna kostar 45 kr och det är helt klart värt det!

Superstort tack Wayne’s Coffee för en mysig morgon med er.
Helt klart den bästa starten på denna dag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons