Beijer
Hälsa & Fitness
BeijersKitchenRecept & Mat

En god smoothie bowl

God morgon till dig. Hoppas du haft en fin helg och njuter av en skön söndagsmorgon. Idag syns inte solen till och då känns det nästan skönt att bara vara hemma. Visst hade det varit underbart med en solig söndagspromenad med, men idag blir det Ikeabesök istället. Tyvärr inget jag ser fram emot. Jag verkligen ogillar Ikea, men ibland måste man åka dit, helt enkelt.

Det gäller att ladda upp vilket jag gjorde imorse med denna goda Smoothie bowl som är gjord på frusen banan, mango och nektarin. Till topping blev det färska blåbär, kokoschips, dinkelflingor och pumpakärnor. Nomnom deluxe.

Nu kanske några av er blev lite förvirrade då jag inte slängde upp ett gäng pannkakor som frukostbild, men oroa er inte. Det blev pannkisar och fin crisp med (what else?)!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons