Beijer
Hälsa & Fitness
Charlotte tipsarMin träning

Imorgon startar ABS-week

Igår innan det var dags att jobba blev det en snabbträning med marklyft och massa mage. Superhärligt! Jag vet att det inte bara är jag som älskar att träna mage när det verkligen känns därför kommer jag bjuda på en ABS-Week med start imorgon. På bilden ovan ser ni en galet bra magövning där man måste aktivera magen för att komma upp från golvet. Perfekt övning för att lära sig hur man ska aktivera magen under huvudstående samt handstående.

Rörlighetsveckan gick bra och jag hoppas att ni uppskattade den och lärde er något nytt. Jag har hur många som helst rörlighetsövningar till, men det får jag visa en annan gång. Nu som sagt blir det ABS-week och jag är riktigt exalterad då jag ÄLSKAR magövningar!!

NU KÖR VI!!!!

Tags : ABS-week

Lämna en kommentar

Annons
Annons