Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

En ny favorit på julbordet

God jul till er mina fina! Jag tog julledighet från bloggen redan i fredags, men nu efter två dagar är jag tillbaka. Jag gillar inte att ta uppehåll, men just nu behövdes det. I fredags hade jag uppesittarkväll med mina fina vänner hemma hos mig. Vi hade det jättemysigt trots att jag hade glömt bort att köpa en lott. Dock gjorde det inte så mycket då vi hade det mysigt och åt en massa gott. Jag la mer energi på att äta än att spela, hehe.

Själva Julafton var också hur mysig som helst. Dagen igår spenderades med familjen med en massa god mat och en hel del godis, nomnom. I detta inlägg ska jag faktiskt visa en supergod sallad som min syster hade gjort och som vi hade på julbordet. En grönkålssallad med granatäpple, fetaost, äpple och rostade mandlar. Det var nom deluxe! Jag hoppas att det kommer bli en ny tradition på vårt julbord.

Salladen var så god att jag tog med mig en hel del hem. Man måste passa på när man hittar nya favoriter, håller ni inte med?

Hade du något nytt recept på julbordet? Berätta! 

 

2 kommentarer

  1. Den ska testas. Låter supergod. Vi hade både grönkålssallad med apelsin och rostade pumparna och en rödkålssallad med granatäpple och apelsin. Så gott med en fräsch sallad till all julmat. 🙂

    1. Wow, er grönkålssallad låt ju helt underbar! Som du säger så är det väldigt fräscht med en sallad till all julmat.
      Hoppas julen varit fin! Kram Charlotte

Lämna en kommentar

Annons
Annons