Beijer
Hälsa & Fitness
ArtiklarCharlotte tipsarMin träning

Lanseringsfest på Bounce inc

I går efter jobbet åkte jag hem för ett snabbt klädombyte för att sedan ta mig till Kungens Kurva för lanseringsfesten av Bounce. Bounce är (citerat från deras hemsida) “världens bästa inomhusäventyrsparker och inkluderar en mängd trampoliner, parkour- och freerunningområde, trampolin-dodgeball, slam dunk och X-Park som är en ninja warrior-lik hinderbana”. Ni förstår, det här ville jag inte missa, vare sig det var höststorm eller inte. Jag frågade Sara och Mathias om de ville följa med och det blev ett stort JA på en gång.

I ett regnigt och stormigt Stockholm tog vi oss ut till Kungens Kurva. Det kändes nästan lite motigt att ta sig bort till andra sidan stan iaf, men så fort vi steg in i Bounce lokaler glömde jag bort det kalla och regniga vädret. Från att ha varit lite trött till att bli otroligt pigg gick hur snabbt som helst. Musiken som spelades och alla härliga färger som vi möttes av när vi steg in kunde få vem som helst att bli pigg.

Vi möttes inte bara av färg och musik utan även av supertrevlig personal som förklarade hur allt gick till på centret, säkerhetsregler och vad vi behövde tänka på innan vi fick hoppa upp på mattorna och hoppa loss. Innan vi gick bort till garderoben för att hänga av oss fick vi även ett par greppvänliga strumpor som vi skulle använda oss utav under kvällen på Bounce.

c33c2c39-60b9-44dd-a499-5bc26fdd1e08.jpg
På bilden ovan ser ni hur det såg ut uppifrån över en sektion. Det fanns flera sektioner på de 4200 kvadratmetrarna. Vi började inte vår hoppkväll där utan vi började lite längre bort med free-jumping. Jag tror det var där vi hängde mest också. Mathias och Sara var hejare på att hoppa och trixa.

de596711-ee77-4bda-811f-cad9ef52495a.jpg

Efter en massa hoppande tog vi oss vidare till Parkour -och freerunning-sektionen. Där blev det chins och väggklättring.

Alla fotograferna på Bounce verkade älska Mathias. Det var alltid en fotograf i närheten av honom som både filmade och fotade.

Därefter gick vi över till X-Park som var den mest utmanande delen av centret. Ja, helt plötsligt var man med i Ninja Warrior. De hade gjort en hinderbana likt den som visas på TV där de riktiga ninjorna hoppar och klättrar. Hur coolt som helst och VÄLDIGT utmanande med.

Till sist tog vi oss en titt på Super Tramp där trampolinen verkligen ger dig studs upp. Ja, du flyger upp! Sedan kollade vi på Slam Dunk, men där blev det inget spelande för oss. Vi lät de mer duktiga ta plats där, hehe.

Ett stort plus för Bounce var att de hade riktigt bra musik som spelades under hela kvällen, att de hade otroligt trevlig och servicemindad personal som tog säkerheten på största allvar och till sist, vilket ställe! Fantastiskt roligt att Bounce äntligen lanserats i Sverige. Jag rekommenderar Bounce till alla, liten som stor. Perfekt aktivitet under Höstlovet! Om du är sugen på att testa på Bounce, klicka in här för mer information om det.

Lämna en kommentar

Annons
Annons