Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Bildbomb från middagen i Åre

Här kommer en sista del från förra veckans Åre-resa. Jag tänkte nu dela med mig av vår fantastiska middag som vi åt tillsammans på torsdagen. Det enda vi hade fått veta innan middagen var att “klä er varmt”. Jag fick smått panik, skulle vi äta middag utomhus i slutet av oktober? Eller hur varma kläder pratade vi om egentligen?

När klockan slog 19:30 samlades vi alla nere i foajén på Holiday Club och som sagt vi hade ingen aning om vad som skulle hända. Som tur var blev det inte middag utomhus utan lite utanför hotellet fanns en liten stuga som middagen skulle serveras i. När vi kom in möttes vi av en fantastisk fin dukningen, det var renfällar upphängda och ja, det var riktigt, riktigt mysigt. Vi alla stod ett tag och bara tittade på det och tog självklart en del kort innan vi satte oss ner för en 3 rätters middag.

Kan nog inte skriva så mycket mer än be er att fortsätta bläddra ner för att ta del av de fina bilderna från den fantastisk fina kvällen och av all den goda maten. Enjoy!

När vi satte oss vid borden blev vi serverade två olika ölsorter. Jag dricker inte öl så kommer inte riktigt ihåg vad det var för olika sorter, men jag har för mig att den ena hade en touch av blåbär. Lite speciellt 😉

Till förrätt fick vi en god jordärtskockssoppa och därefter kom varmrätten in som innehöll mängder av små tallrikar med olika rätter. Jag älskar plockmat när man kan ta lite av varje och välja om man vill köra vegetariskt eller inte.

Till sist fick vi en äppelpaj med glass (tog två kulor såklart) och kaffe, heaven! Det var verkligen det bästa avslutet på en fantastiskt god middag.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons