Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Galapremiär Bridget Jones’s Baby

Igår tog jag med min kära pojkvän, Mathias på galapremiären av Bridget Jones’s Baby. Väl på plats var det bara att ta för sig av alla gottigheter, Ben & Jerry’s, popcorn från Fridays, massa rosa godis och dryck från Snapple och Loka. Det var länge sedan jag åt så mycket socker på en och samma gång. Jag vet inte om det var sockret som gjorde mig helt sänkt eller om det faktiskt är så att jag har en förkylning. Jag skyller på sockret. Jag vill aldrig inse att jag är sjuk.

Okej, jag kanske ska berätta om filmen som vi faktiskt var där för att se. Bridget Jones’s Baby var faktiskt superkul. MYCKET, MYCKET BÄTTRE än de två tidigare filmerna som jag inte varit så förtjust i. Både Mathias och jag skrattade flera gånger under filmen. Den här kan jag verkligen rekommendera. Jag väljer att inte berätta så mycket mer om filmen då jag säkert kommer att försäga mig om vad som händer och hur allt slutar. Men helt klart värd att se! Som sagt, jag blev väldigt positivt överraskad.

Efter filmen var det efterfest på Golden Hits, men där kastade vi in handduken. Jag ville bara hem, fylla på med nässpray och sova.

 

 Stort tack till Petre Event för ett generöst och trevligt event!

Tyvärr den enda bilden från igår.

Lämna en kommentar

Annons
Annons