BLOGGMENY
Okategorierat

Tough viking


Imorgon smäller det! Imorgon får jag allt se om jag är någon tuff viking som klarar av att springa 1,5 mil och klara de ca 30 hinderna på vägen. Jag vet inte om jag är laddad eller om jag bara försöker förtränga att jag ska springa loppet imorgon.

Tyvärr har jag inte direkt tränat inför Tough Viking och har aldrig sprungit 1 mil ens. Dock tar jag loppet seriöst och jag är 99,99% säker på att jag mestadels kommer svära och vara arg medan jag springer och hoppar över hinder. Jag är ganska tävlingsinriktad av mig och därför är det svårt att se detta som en “kul grej bara”. Har mer ångest nu, haha.

Jag var därför tvungen att ta en titt på banan och hindrena idag för att få ett hum på hur allt såg ut. Det var mest för den mentala biten, helt enkelt.

Wish me luck! 

 

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar