Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Bildbomb från Tough viking

Varsågod, här får ni en bildbomb från dagens lopp. Tough Viking på 1,5 mil med cirka trettio hinder. Jag var inte alls taggad imorse, men så fort jag stod vid startlinjen hade humöret ändras och jag var mer än taggad.

Första hindret var Rugbyspelarna som ville preja ner oss, men jag skrek bara “nej, nej, nej” till dem och så smet jag emellan. Det var skönt det, eftersom att jag inte hade uppskattat en fet smäll på första hindret. Därefter är allt en dimma, kommer inte ihåg alla hinder, men det var en massa sjuka sådana, det kan jag lova.

Förstår knappt att jag fixade alla förutom tre. De tre jag missade på var de romerska ringarna. Där gled jag bara ner. Sedan var det väggen som jag inte ens vågade ge mig på då jag är så sjukt höjdrädd. Sista hindret som jag heller inte fixade var bara ett löst nät som man skulle klättra upp på och sedan ner, men som sagt, höjdskräcken slog in och jag kunde inte gå över väl på toppen.

Annars är jag sjukt nöjd med min insats och löpningen var inte lika jobbig som hade trott. Kan ju säga att de värsta hindren var istanken, kustjägarna och allt som hade med vatten och lera att göra med. De roligaste hindren var ruschbanan då man låg på mage och gled ner i en riktigt bra fart.

Sen var det riktigt kul att göra detta med mina kollegor på SATS Bromma. Bästa teamet! Jag är så stolt över er alla.

Tack Mathias, mamma, Sabine och alla andra som hejade på oss <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons