Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

Quinoabollar, spökskog och gymträning

Idag tog jag en promenad till Rålambshovsparken för att spendera dagen med min mamma, storasyster och hennes tre barn. Supermysigt att bara få umgås med dem.

När vi sågs, hittade vi en plats under ett träd och började duka fram för lite lunch. Min syster hade gjort otroligt goda quinoabollar, länk här. Jag måste själv göra sådana någon dag. Dock behövde man mandelmjöl och ost som typ Västerbottenost eller parmesan och det är inget som jag har liggandes i mitt skafferi/kyl. Kanske kan göra dem på mitt egna vis 😉

Efter vi hade ätit var det lek i lekparken som gällde. Vi gick i spökskogen, lekte hinderbana och hängde i sandlådan. Fullt ös! Vi avslutade sedan dagen med mjukglass. Det är ju så gott, nomnom! Älskar glass!


När glassen var slut var det min tur att leka. Jag gick till Sportpalatset och körde ett ryggpass. Idag blev det latsdrag, chins, enhandsrodd i cablen, hög rodd, en annan latsövning och sedan lite axlar. Väldigt skönt, men kroppen kändes inte stark idag och det berodde nog på fler faktorer som att jag inte tränat rygg på länge och inte hade ätit som jag brukar under dagen.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons