Recept & Mat

Snabbmat, tofugryta

Jag älskar god och bra mat som går snabbt att laga, vem gör inte det egentligen? Idag efter mitt ryggpass sprang jag in på Willys och handlade lite till dagens middag, tofugryta. Det blev ett block naturell tofu, kokosmjölk, grönsaker och självklart majskakor för att jag är nästan beroende av dem, och inte för att de skulle vara med i middagen 😉

Jag började med att steka tofun olivolja och skivad vitlök för att ge lite mer smak på tofun. Stekte även broccoli, gul lök och champinjoner i en annan panna. När allt var genomstekt la jag tofun i pannan med de andra ingredienserna, hällde i kokosmjölk, sambal olek och skivad paprika. Sedan rörde jag om på svag värme medan mitt råris höll på att bli klart.

Slutresultatet ser ni på bilden ovan. Som ni ser hade jag även bladsallad till och eftersom det var en snabbmiddag fick salladen ligga kvar i påsen. Idag var jag så hungrig och att göra något fint upplägg fanns inte på världskartan.


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar