Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Min fredag i bilder

Klockan ringde 06:15 imorse och ni kan ju bara gissa vad jag gjorde…ja, juste, jag snoozade vidare helt enkelt. Alarmet ringde igen 06:45 och då var det bara att kliva upp ur sängen. Bussen från mig till Hötorget skulle gå 07:28 så det var bara att göra sig iordning. Jag blev dock lite sen, men bara lite.

Denna morgon blev det ett besök på Cityakuten för att lämna blodprov för att se hur mina järnvärden och B12-värde ligger till. Jag har känt mig så sjukt trött på sistone vilket är extremt tråkigt. Antingen beror det på att jag jobbat mig till det eller så är det faktiskt mina värden som blivit sämre.

Efter att jag hade lämnat tre rör blod begav jag mig till Espresso House vid Konserthuset för att fylla på med ny energi med en frukost. Frukosten nedan var som en fis i rymden. Jag kände mig lika hungrig efter jag ätit upp mackan som innan.

Då tänkte jag att jag skulle gå förbi Scandic för en frukost, men insåg att tiden inte skulle räcka till plus att det säkert skulle vara massa turister. Nä, jag begav mig till jobbet.

Väl på jobbet hittade jag inte min kund och hon dök inte upp heller. Jag hade alltså inget att göra under två timmar. Tur som jag hade dök en medlem upp som även blivit min vän på gymmet. Jag frågade henne vad hon skulle träna idag och undrade även om hon ville springa till Solvik och tillbaka. Självklart, svarade hon. Älskar spontana människor som bara säger ja!

Vi joggade till Solvik och körde lite mage innan vi återvände till gymmet. Hon skulle träna sitt och jag skulle hålla klassen, Bootylicious. 

På Bootylicious-passet fick jag även sällskap av Sara och hennes kollega, min grymma PT-kund, Helena och alla grymma deltagare vilket var så sjukt kul. Det var verkligen fullt ös i hela trettio minuter!
Efter passet stannade Sara och jag kvar i salen och körde rygg och fredagspump. Vi körde på för att sedan kunna åka in till Rådmansgatan och unna oss en stor och matig sallad på Reload.

Väl på Reload var det smockat med folk så vi var tvungna att gå. Nu var frågan bara vart vi skulle. Vi gick till Clean Foods, men de hade stängt. Då gick vi till Blåbär för att komponera vår egna sallad. Det var tyvärr ingen hit. Jag fick ett hårstrå i maten och kunde inte äta mer. Spelade ingen roll att jag var hungrig, blev bara så äcklad. Så sjukt det där. Ett hårstrå är väl inget, men det liksom vänder sig i magen på mig och det går verkligen inte att äta mer.

Jaja, jag är inte den som är den. Vi promenerade ändå glatt därifrån och jag är supernöjd med min dag so far!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons