Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Träning ute på Värmdö

Igår efter jobbet bestämde sig Veronica och jag för att bege oss till Sats Värmdö för att träna. Vi hade hört att de gjort om och fått rep, ringar och monkey bar vilket passade oss perfekt. Skönt att komma ifrån stan ett tag och extra kul att komma tillbaka till mitt förra hemmagym.

Veronica och jag började med ben/rumpa och därefter körde vi chins, monkeybar, dips walk och klättra i rep. Det var superkul och så skönt att vi typ var ensamma på gymmet.


Efter en massa tränande åkte vi till Nacka Forum för att kolla på rean. Jag har inte shoppat på evigheter och såg fram emot lite shopping, men jag var inte ensam om det. Inne i köpcentret var det faktiskt ganska mycket folk, men inget som störde. Det som störde mig var att rean var urusel, riktigt dålig. Det enda jag köpte var en ny pumptvål från Rituals, haha, alltid nåt liksom.

Efter tvålköpandet satte vi oss ner på Redfellas och beställde in lunch. Först hade vi tänkt att ta en smoothie eftersom att de har riktigt bra smoothies där, men till slut blev det en surdegssmörgås med kyckling. Det funkade minst lika bra. Hungern är den bästa kryddan, inte sant?

Lämna en kommentar

Annons
Annons