Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Brunch på Mother

Denna dag har bara svishat förbi, varför tar alltid söndagarna slut så fort? Jag har iaf fått spendera den på bästa sätt. I förmiddags mötte jag upp Evelyn och Sarah på Mother för en mysig söndagsbrunch. Jag hade fått tipset om att den skulle vara riktigt bra och jag blev inte besviken.

Maten var fantastisk god. Det fanns allt som tofu, lax, minihamburgare, olika sallader, sparris, vattenmelon i mynta, bröd, olika röror och ja, hur mycket mer som helst. Ett stort plus var att maten kändes fräsch och tillagad. Det finns så många brunchbufféer som jag upplever är lite mer “grisiga”, men så var det inte här.

Efter maten var det dags för desserterna. Det jag gillade där var frukten, banankakan, pannkakorna och kaffet. De olika moussedesserterna föll mig inte i smaken, men det var väl lika bra det, hehe. Det som var synd med dessertbuffén var att det inte var samma desserter som det stod i menyn att det skulle vara. Jag hade ju inte tackat nej till en chiapudding eller till en sötpotatisbrownie. Bättre lycka nästa gång kanske.

Efter fyra timmars ätande och pratande var det dags att resa på sig och bege sig hemåt. Det var väl tur att alla desserter inte fanns till servering idag för då hade jag väl antagligen rullat hem.

Jag kommer garanterat besöka Mother fler gånger för brunch och jag kan verkligen rekommendera den till er.

Lämna en kommentar

Annons
Annons