Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Söndagsfrukost deluxe

Titta, vilken härlig och god söndagsfrukost vi hade denna söndagsmorgon! Glass, bullar och yoghurtkvarg. Det låter ju helt galet när jag läser det. Sådant kan man ju inte äta till frukost, eller kan man? Jo, för det är nyttigare onyttigheter som vi tillagat.

Vi kan det för vi har lagat allt själv och vet exakt vad det är som vi äter och det är inga konstigheter alls. Inga onyttigheter. Kanelbullarna är helt fantastiskt goda och de tar endast tjugo minuter att tillaga och de behöver inte jäsa alls, så bra! Glassen är krämig, bärig och tar bara några minuter att göra.

En god frukost är inte svårt att göra och det tar inte lång tid alls. Jag kommer dela med mig av recepten på både bullarna och glassarna under dagen eller under veckan som kommer. Jag tror ni kommer älska dem lika mycket som jag gör.

Lämna en kommentar

Annons
Annons