Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Frukost till middag?

Under gårdagen spanade jag in Hälsa och Fitness hemsida och dess olika artiklar. Jag fastnade vid artikeln som handlade om den nya hälsotrenden, frukost till middag. Även kallad “Brinner” som är en sammanskrivning från de engelska orden breakfast och dinner.

Jag älskar ju frukostmat som ni redan vet och önskar också ibland att man bara kunde äta bananpannkakor och chiapudding hela dagarna långa, men hur skulle det se ut egentligen? Skulle det ens funka i längden? Nä, tyvärr så gör det inte det.

I mitt arbete jobbar jag både med träning och kost. En trend jag kan se bland mina kunder är just denna trend, att äta frukost till middag. Det kan vara jättebra frukostar med mycket fibrer, men kroppen behöver variation och rätt kost efter träningen. Vart är proteinet som du behöver till middagen? Vart är det gröna?

Ät din frukostmat på morgonen, se sedan till att du äter en redig lunch och middag med protein, kolhydrater och fett. Om du så gärna vill äta chiapudding, kvarg med bär etc, varför tar du inte det som ett mellanmål?

beijer_charlotte_halsafitness

Kommer det bli så framöver att våra måltider suddas ut?
Tycker du det är okej att äta frukost till middag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons