Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

One dance

cbeij

För hundraelfte gången lyssnar jag nu på One Dance med Drake. Jag borde gå och lägga mig, men kan inte stänga av låten utan jag “råkar” trycka på play igen innan låten hunnit ta slut. Det här att lyssna sönder låtar är lite av min grej. Om du inte hört låten bör du göra det. Jag vill bara dansa när jag hör den.

Nog om låten, dagen min har flugit förbi med kunder och klass. Jag är så stolt över mina kunder som kämpar och kör järnet under passen. Det ger mig så mycket energi att se hur de kämpar in i det sista. De är fantastiska. Visst är det härligt att köra slut på kroppen? Jag älskar det och hoppas mina kunder tycker om det lika mycket som jag.

Nä, nu ska jag lyssna på låten en sista gång innan jag går och lägger mig. Natti!!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons