Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Lunchklass och rörlighet

rörlighet_beijerc_b

Idag på lunchen höll jag i klassen 21 Minute Body. Som det låter, en klass på 21 minuter där du kör allt var du har. I 21 minuter kan de flesta jobba stenhårt, och varför mesa när du tränar?

Klassen är uppbyggd på tre block, 7 minuter vardera. Första blocket är sju minuters uppvärmning, block nummer två är sju minuters kondition och det sista blocket väljer jag vad för typ av sju minuter det blir. Det kan antingen bli mobility, strenght eller high intensity. Idag fick det bli styrka då det var high intensity förra veckan.

Efter passet stannade jag kvar i salen och körde rörlighet, men det var sjukt svårt idag. Träningsvärken från gårdagens benpass stoppade mig att komma djupare ner i vissa rörelser. Om du vill kika på videon finns den på min instagram, charlottebeijer.

Får köra mer rörlighet ikväll, men nu är det dags för kvällens fyra sista kunder.

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons