Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Utomhusgym i Solvik

utegym_solvik_cbeijer_cutegym_solvik_beijer utomhusgym_solvik
linda_charlotte_b
Onsdagen har fortsatt utomhus. Efter lunchen idag träffade jag min vän, Linda som är på besök i Stockholm. Hon bor i vanliga fall i London.

Vi sågs vid mitt jobb och tog en långpromenad i Bromma, vilket var riktigt skönt och kul. Jättekul att träffa Linda. Vi har inte setts sedan i december så ni förstår att vi hade en del att prata om.

Plötsligt på vår promenad kom vi till utegymmet i Solvik. Självklart var jag tvungen att hänga lite och testa på de olika övningarna. Jag kan aldrig bara gå förbi ett utegym. Någon övning måste jag bara göra…hmm…det är nästan som en tvångstanke. Testade bara på chins, monkey bar och marklyft då jag tränade ute i morse ju. Tycker det är kul att det finns så många utegym nu, hur bra som helst! Wohoo!

Nu har jag en hungrig kille bredvid mig (eller jag är nog mer hungrig) så det är bäst att vi sätter igång med maten. Vi hörs sen!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons