Okategorierat

Pressträff, legday och smoothie bowls

God morgon torsdag! Ännu en tidig morgon, men efter morgonkaffet känner jag mig väldigt pigg. Om 20 minuter är det dags för mig att ta en promenad till jobbet och då är klockan 06:15. Riktigt tidigt, men det är så mina dagar ser ut. Tidiga morgnar och sena kvällar och därför är det så viktigt för mig med träning och bra kost, hur skulle jag annars orka med dessa dagar?

Under dagen idag kommer jag även gå på en pressträff på SATS Sportpalatset för att testa på nya klassen Off-Pist vilket ska bli riktigt kul. Jag har sparat att träna ben under veckan då jag inte vill ha träningsvärk under klassen idag. Direkt efter ska jag kötta ett benpass så jag får den där ordentliga träningsvärken. Som jag längtat efter tunga utfall, knäböj och hip-thrust…eller?

Hur som, idag delar jag med mig av en smoothie bowl som jag åt tidigare i veckan. Till den gjorde jag min hemmagjorda müsli. Visst ser den god ut? Den var helt magiskt faktiskt. Nästa gång jag börjar 8 eller 9 ska jag lätt göra en. Skulle i princip kunna äta en Smoothie bowl varje dag, NOM!


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar