Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Pressfrukost på Waynes coffee

Imorse efter min första kund drog jag iväg till Waynes Coffee för en pressfrukost med min syster, Cathrine.

Waynes Coffee och hälsobloggaren, Marita Karlson, gör ett samarbete och lanserar nu superfood/rawfood/vegansk och miljövänliga (Wayne’s är Sverige första kravmärka kafékedja) alternativ till fika. Jag är så lycklig! Äntligen kan fikan bli godare och nyttigare.

Pressfrukosten innehöll härliga chiapuddingar, fantastiska rawbollar (hade gärna ätit upp alla), acai bowls, ginger shots, lyxkaffe som innehöll hampaprotein, espressoshot, kokosolja, råkakao och kokosmjölk, Beetroot-latte med rödbetspulver, kanel och kokosmjölk och självklart en massa hälsosamma kallpressade juicer som just behåller näringsämnena i framtagningsprocessen.

Här nedan ser ni min favorit vilket det iofs varit ganska länge, Acai bowls <3 Då jag jobbat på hälsokedjan Life tidigare har Acai hängt med i många år, men ändå är det många som inte vet vad acaibäret är för något. Då vill jag bara berätta att Acaibäret är proppat med antioxidanter då bäret producerar just enbart antioxidanter istället för socker under dess utvecklingstid. Så coolt!
Ett sådant superbär, eller hur?!

Shotsen blev en stor favorit hos mig med. Jag hann bara testa ingefärashoten och jisses, den var det sting i! Det ser ni väl på bilden nedan. Det drog ihop sig i hela munnen.

Cathrine njöt däremot av lyxkaffe! Jag fick smaka en sip och jag tror (eller vet) att just den kaffedrycken kan bli en stor favorit hos mig. Hampaprotein i kaffe, nu kan morgonkaffen helt plötsligt bli proteinrik och smaka ännu godare. Förstår inte hur kan det smaka så gott?
snapseed-41.jpg

Själv fick jag en liten koffeinfri Beetroot-latte som var gjord på rödbetspulver, kanel och kokosmjölk. Perfekt med rödbetspulver på morgonen som sätter i gång blodcirkulationen och kan även ge ett bättre syreupptag. Det är därför många idrottare tar en rödbetsshot innan träning eller tävlingar.

På pressfrukostem träffade jag supergulliga Karin. Blivit en vana att träffa henne lite här och där nu 🙂

Innan vi gick från frukosten fick vi varsin goodie bag som innehöll Marita Karlssons bok Superhälsa, kaffebönor, juicer, shots och  armband gjord av acaifruktens kärna.

Säg hej då till svenska fikan (kaffe och bulle) och hälsa acai bowls, chiapudding, supershots, rawballs och nyttig kaffe välkomna!
Tack Wayne’s Coffee för att ni följer supertrenden och erbjuder hälsosam fika!

Produkterna lanseras på samtliga Wayne’s Coffee i Sverige med början i höst, Wohoo!

Lämna en kommentar

Annons
Annons