Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Avslutning med Boot Camp gänget

Vilken dag det varit. Det har varit fullt ös från tidig morgon fram tills nu, och klockan slår tre om bara några minuter. Dagen är inte slut heller. Ikväll har jag Workout Routine Circuit på Adidas Creator Studio också. Jisses, de som tror att december månad är lugn tror fel. Galet hektisk, men jag älskar det. Dock vet jag att januari kommer vara minst lika galen för mig som jobbar med träning och hälsa.

Nåväl, det är ju faktiskt inte det jag ska prata om, utan det är ju om årets sista Boot Camp som var i morse. Jag kom till studion lite efter klockan 06 och började göra iordning med all boost jag fått för att bjuda deltagarna på.

Alla deltagare fick varsin The Healthy Box, 3 olika bars från Better You och Innocent Juice som har sponsrat med smoothies under hela campet. Så lyxigt!! TACK TACK TACK till er och även tack till Smaka Spoons som bidrog med Super pots. Ja, ni förstår, vi har inte gått hungriga.

När klockan var 06:45 var det dags att köra igång. Så grymt bra kört alla som var på plats idag. Vi saknade såklart de som var bortresta och sjuka, men alla som deltagit under höstens pass har varit så SJUKT duktiga.

Jag är så imponerad av utvecklingen och att de vågar. Vågar att göra fel för att lära sig, våga ta tyngre vikter och vågar vara sig SJÄLVA! Det är stort, och det är STORT att ha ett gäng som de här stjärnorna. Vi alla är i olika åldrar, alla kämpar och det bästa av allt lyfter varandra. Det är magiskt att få se det här utanför! TACK för en MAGISK period och för att ni är ni!

För att se mer om dagens boot camp är det bara att gå in på min Instagram, charlottebeijer , och story!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons