Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Jag är tillbaka till bloggen – Del 1 Norge

Oops, det har visst inte blivit så mycket uppdatering på bloggen även då jag hade tänkt det. Dock har jag otroligt mycket bilder från vår vistelse i Norge. På bara några dagar har vi hunnit med en hel del. Jag kommer dela upp min vistelse i nordnorge då jag måste gå igenom alla bilderna så ni kommer få ett uppdatering varje dag.

Hur som, samma dag som vi skulle åka var både Mathias och jag exalterade att komma till ett kyligare Bodö, men där hade vi väldigt fel. När vi kom var det 30 grader varmt. Är det ens möjligt? Tydligen.

Dagen efter vände det om och det regnade på förmiddagen och därefter uppehåll, men molnigt. Perfekt! Äntligen frisk och härligt luft, som jag hade längtat! Det blev några ärenden på stan och senare på eftermiddagen tog vi bilen och åkte runt.

Det blev ett stopp vid Mjelle. Det var superfint även då det var molnigt. Tänkt om molnen hade varit borta, då hade det varit ännu mer magiskt.

Vi hade tänk att ta oss till något som heter Hovdsundet, men efter en massa klättring i berg kom vi till ett stopp där vi behövde hoppa över från ett berg till ett annat, och då vägrade jag. Höjdskräck som jag har hade jag inte modet att hoppa då det var säkert 10 meter ner till marken. Filmen nedan är dit vi ville komma till, men vi hamnade inte där. Tror det finns en bättre väg att gå än den vi gick. Förhoppningsvis tar vi oss dit nästa gång.

Visst ser det coolt ut? Vill så gärna se det nästa gång, som sagt! Riktigt magiskt!

Det är så svårt att visa hur fint det verkligen var på bilderna. Bilderna är inte alls rättvisa! Det är svårt att få fram den fina naturen som vi fick uppleva.

Bilden ovan är från när vi var på väg till Hovdsundet, men insåg någonstans att vi inte kommer att få se det. Dock var det en fin väg så det gör inte så mycket att vi inte kom dit.

Det var del 1 av denna resa. Det kommer fler inlägg under veckan! Känns skönt att vara tillbaka med bloggandet! Nu kan ni lita på att det blir minst två inlägg per dag! Enjoy, och vi hörs snart igen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons