Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans lista – träning, promenader och ett läkarbesök på det.

Hej söndag! Kom hem för ett tag sen från två timmars häng på bryggan. Det fick liksom räcka då det blev ganska trångt och jag blev rastlös. Om två timmar ska jag iväg och hålla ett crosstraining-pass (får se hur många som kommer på den då det är VM-FINAL kl 17) så vad passar inte bättre med en veckans lista där emellan. Nä, men precis. Då kör vi.

Veckans mående: Jag mår hyfsat bra och jag tror på att det börjar vända och att jag snart är helt frisk. Var hos läkaren i tisdags och fick bland annat D-vitaminer som ska tas i ett helt år.

Veckans bästa: Alla härliga promenader som jag tagit denna vecka. Både med vänner, pojkvän och själv. Jag älskar det! Det är så tillfredsställande att promenera och bara va’! Håller ni inte med?

Veckans träning: Träningen den här veckan har gått väldigt bra. I måndags tog jag det lugnt, eller det blev en morgonpromenad, men det ser jag inte som träning. Därefter blev det två benpass, rygg, armar och mage, och senare idag blir det nog rygg igen.

Bilden ovan är från igår efter mitt cross-pass. Jag är verkligen superdålig på att ta bilder när jag själv tränar. Ska försöka bli bättre på det!

Veckans goda: Förutom all god mat, kan det ju vara smoothie bowlen från Mahalo. Jag var ju där i torsdags med Sabine efter vårt ryggpass. Trots att jag fick magknip efter så var den god. Annrs har jag fortfarande dille på Barebells-glassen med vit choklad. Har hunnit äta två sådana denna vecka, nomnom.

Veckans läsning: Hjärnstark, skriven av Anders Hansen. En så bra bok. Jag läste den nästan oavbrutet under mina två timmar på bryggan tidigare idag. Läs den om du inte har gjort det ännu! Otroligt intressant!

Veckans mest likeade bild. Det blev måndagens springbild nere i Tantolunden. 201 likes. Idag blir jag glad bara jag når 100 likes. Heja heja!

Lämna en kommentar

Annons
Annons