Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Why so serious? 

Bjuder på två bilder från lördagens Soma Move-klass på STHLM Heartbeat. Ser dock otroligt seriös ut eller kanske fokuserad?

Jag tycker verkligen att du ska testa Soma om du inte gjort det tidigare. Jag verkligen gillar klassen. Tänk er en rörlighetsklass där du jobbar i ett flow hela tiden. Du är aldrig stilla och du sitter aldrig ner. Ett fantastiskt koncept och speciellt till er som har svårt för yoga och vill att det ska hända lite…typ jag.

“SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.”

http://www.somamove.com/

Lämna en kommentar

Annons
Annons