Beijer
Hälsa & Fitness
BeijersKitchenRecept & Mat

Recept på en supergod nudelmiddag

I fredags eftermiddag var Mathias och jag och handlade middag som tydligen hela Kungsholmen också gjorde. Jag får smått panik när det är så mycket folk i butiken som typ på fredagar. Jag blir irriterad och vill bara handla klart och sen gå. Tyvärr är ju det ganska svårt när man inte vet vad man ska ha till middag. Jag vill inte heller äta vad som helst på en fredag, ingen kyckling, torsk, veggiebiffar eller något sånt med sötpotatis. Nej det är vardagsmat. På fredagar vill jag ha något mysigt.

Till slut lyckades vi komma på att laga nudelsallad innehållande räkor, koriander, mango, sojabönor, avokado, sesamfrön och äggnudlar/glasnudlar liggandes på ett salladsblad. Till det gjorde vi även en god sås på kokosmjölk, sesamolja, limesaft, hackad chili och ingefära.

Jag kan verkligen rekommendera denna middag och det smakade även godare när man åt det som en taco. Testa så får ni se! Det positiva med rätten är att det går så fort att tillaga och att det smakar så otroligt gott!

 

Testa nudelsalladen redan ikväll!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons