Beijer
Hälsa & Fitness
ArtiklarCharlotte tipsarMin träning

Ett besök på Yin & yang yogastudio

Idag efter kunder och egen träning tog jag en sväng till min kära vän, Malin, som har en yogastudio tillsammans med Frida på St Eriksplan. Studion heter Yin & Yang Yogastudio och är såååå fin. Jag har aldrig varit inne i någon yogastudio tidigare och blev positivt överraskad på hur ljus och stor lokalerna var. Sen var det sjukt att det var så ljudisolerat också. Studion ligger ju på en ganska så trafikerad gata, men det var inget man tänkte på alls.

Det var inte bara en stor och fin yogastudio utan de hade ett mysigt rum där vi fikade och där fanns även snygga kläder, teer och oljor till försäljning. 

Det blev dock ingen yoga eller shopping för mig idag utan idag blev det en fika med dadelbollar i smak av choklad och maca som Malin hade bakat ihop. Om ni inte visste det är det ju Malin och Frida som även har Rawstation. De är hejare på rawfood, ska ni veta 🙂 Visst ser det gott ut?

Det var superkul att träffa Malin och catcha upp lite och hon har nu övertalat mig att börja yoga. Jag kollade på deras olika yogaklasser och ska testa på några av de snart. Kanske en gång i veckan fram till nyår eller det är nog bäst att köra på två gånger i veckan så jag verkligen kommer in i det. Vem vet, efter dessa två månader kanske jag hittar lugnet samtidigt som jag kommer bli starkare och smidigare. Jag kommer mestadels ta klasser som är mer fysiska, och kanske även kör PT yoga eller PAR-Yoga. Tänk att det finns, det visste inte jag.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons