Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Torsdagsyoga med Hästens säng

Igår efter jobbet sprang jag iväg till ett yogaevent som Hästens Säng höll i. Tror jag kom in sist i butiken med andan i halsen…som vanligt. Väl på plats fick jag en tygkasse från Björn Borg där mina träningskläder låg i, självklart från Björn Borg då, hade varit lite konstigt annars.

Efter ett snabbt klädbyte satte jag mig ner i en soffa och pratade med några andra tjejer. Efter lite fotografering var det dags för själva Yogan. Igår var jag nog inte i moodet för yoga så det var skönt att klassen inte höll på så länge. Under passet insåg jag att min stående hund blivit bättre än tidigare, nu kunde nästan hälen komma i golvet, jippiii! Alltid nåt!

Efter yogapasset fick vi smakprova juicer från Juicasverige. De var verkligen supergoda, och man kunde verkligen känna smaken av de olika grönsakerna. Passar perfekt som något uppiggande ibland, men skulle aldrig gå på en detox enbart med juicer. Jag skulle inte kunna tänka klart, hehe.Innan det var dags att gå fick vi med oss en goodie bag från Hästens. Ett bra avslut på torsdagen.

Lämna en kommentar

Annons
Annons