Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Söndagsträning

Igår efter lunch någon gång blev det ett ryggpass på Sats Sportpalatset. Det blir oftast träning där på helgerna då det kan vara skönt att byta gym ibland. Sen att Sportpalatset är ett av mina favvogym gör ju det bara bättre.

Passet igår bestod av marklyft, latsdrag, rodd, lats pull down, min favoritmagövning och slutligen rygghäv i belly back. Alltså, denna magövning, min favoritmagövning. Jag måste filma den och visa er. Den är helt fantastiskt och bränner till redan vid 4:e-5:e repetitionen. Det är galet!!

Tyvärr blev det inga bilder igår. Jag blir för blyg när det är så mycket folk på gymmet och det känns inte rätt att hålla på att filma och ta kort just då. Bilden ovan är från igår från när Mathias filmade mig under ett marklyft, men han filmade mig från min mindre fina sida, hehe. Helt fel vinkel! Massa babyhår som flyger och mitt koncentrerade ansikte, hehe 🙂

Idag är det måndag och jag tror det är ett benpass som står på schemat, wohoo!

Vad blir det för träning för er idag?

1 kommentar

  1. För mig blir det nog vilodag då jag har haft två tuffa fotbollsmatcher i helgen. Kanske att jag tränar lite pilates ikväll efter jobbet, men jag får se.

Lämna en kommentar

Annons
Annons