Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Swirl smoothie

Idag fick jag en efterlängtad sovmorgon. Sovmorgon och sovmorgon, men vaknade av mig själv vilket är sovmorgon för mig. Skulle iväg och jobba på förmiddagen så det var ingen idé att ligga och dra sig i sängen för då brukar jag oftast bara bli stressad för att jag får mindre tid i soffan att äta frukost på.

Som ni ser ovan blev det ett test på Swirl smoothie. Två färger på en smoothie och ett försök till att få ett mönster. Det här ska jag bli duktig på att jag bestämt mig för då jag älskar att vara lite kreativ med frukostar…det har ni inte märkt va?

Idag blev det lite fel då det hade råkats köpa frysta jordgubbar istället för hallon och då blir smoothiefärgen inte lika stark rosa som annars. Plus, att göra ett mönster verkar inte vara det lättaste. Ni förstår nu kanske att det inte var jag som gjorde denna smoothie. Jag gjorde bara müslin som vi hade på 😉

Som sagt, det här ska jag försöka bli riktigt grym på. Googla på Swirl Smoothie så kommer ni hitta en massa coola mönster. Nästa gång blir det större kontraster på färgerna och ännu bättre mönster. Det borde finnas en video på YouTube om hur man gör mönster.

Testa på det här till söndagsfrukosten och återkom om du lyckades. Nu vill jag ha alla tips som går 🙂

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons