Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Bildbomb från gårdagens event

Här kommer en bildbomb från gårdagens event på Studio Levels som Luxe Event hade anordnat. Eventet var även sponsrat av Stadium och därför hade vi alla lika snygga träningskläder på oss från Soc. Hur härligt vore det inte om man alltid fick nya träningskläder innan träning? Vore drömmen, eller hur?

Kvällen erbjöd som sagt träning, wohoo! Vi började med klassen Barre som är en träningsform med influenser från baletten. Övningarna utförs vid en Barre (balettstång). Även då övningarna är väldigt enkla bränns det ordentligt i sätesmuskler och lår. Riktigt skönt. Jag har bara testat Barre en gång tidigare och då under namnet/konceptet Barre Move. Barre skiljer sig lite från varandra beroende på vilket center du tränar det på. Jag har ännu inte testat Barre på Sats och känner att jag måste göra det snarast.

Jag gillar Barre då det påminner lite om Balett vilket jag tycker är fantastiskt kul. Dansade ju balett när jag var yngre. Det som är skönt med Barre är att det inte känns lika seriöst som balett, hehe. Ingen pianist vid hörnan av salen och ingen lärare som skriker “plié” “chasé”.

Efter Barre-klassen fick vi en paus och fyllde på med kokosvatten (älskar kokosvatten), bars och frukt innan det var dags att testa på pilates.

Pilates är en väldigt skön träningsform där man tränar hela kroppen med funktionella övningar. Fokuset ligger mycket på hållning, styrka och smidighet. Tycker även om denna träningsform. Jag önskar ibland att man kunde träna allt! Tänk om ens jobb bara var att träna olika klasser, wow!

Innan vi skulle ge oss på det sista passet, Garuda, fick vi en matpaus. Vi blev serverade supergoda sallader från Matdistriktet. Ja, ni ser ju hur jag ser ut. Hur glad som helst för mat 🙂

Tyvärr har jag inga bilder från Garuda-klassen, men ska ändå berätta vad det är för någon klass. Garuda är ett flöde av rörelser, som en serie kan man säga. Klassen har influenser från yoga, corestyrka, pilates och en del egenskaper från dans. Klassen var ett väldigt skönt sätt att avsluta kvällen på.

Innan vi gick hem fick vi med en superhärlig goodiebag samt en healthy box. Perfekt med hudvårdsprodukter när jag jobbar så mycket och inte hinner med att handla sådant. Även perfekt med nyttiga snacks mellan mina klienter.

Stort tack Luxe event för en trevlig tisdagskväll!

Foton tagna av: Katriina Mäkinen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons