Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Näst sista inlägget om Bodö

Här kommer det näst sista inlägget från Bodö-resan. Det här inlägget är fortfarande under dag två då vi åkte till Saltströmmen som är världens starkaste tidvattenström, för att ta en titt på strömmen. När vi kom till bron var det tyvärr ingen direkt ström utan det var ganska lugnt. Ni kan se på de två översta bilderna på inlägget att det inte var så mycket ström. Googla saltströmmen så kan ni se hur det kan se ut när det är strömt.

Efter vi hade varit vid Saltströmmen åkte vi vidare till Mathias familjs sommarstuga som låg på ett helt fantastiskt ställe. Ni har sett några av bilderna innan och det tåls att se dem igen då det var en helt fantastisk miljö och natur. Väl på plats hängde vi lite i hängmattan innan vi tog bilen och åkte tillbaka till Bodö för att äta födelsedagsmiddag.

Middagen åts på Roast Restaurant & Bar som är en sky bar på Scandic Havet, vid kajområdet inne i stan i Bodö. Ni kan ju bara tänka er vilket fantastisk utsikt över stan och vattnet det var då det var en 360 gradig utsikt.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons