Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

Om du vill träna tre gånger per dag på din semester

Under min semester hade jag verkligen tänk att jag skulle träna supermycket och bara den träning som jag älskar, men sen hände något. Så fort jag fick min semester gick min kropp och hela jag offline. Då kom även en stress över mig att jag kände att jag var tvungen att träna för det var ju det jag hade sett så mycket fram emot. Jag testade att träna lite iaf, men det var inte alls kul så jag valde att inte träna någon på gymmet förrän jag verkligen ville. Jag var helt enkelt tvungen att börja lyssna på min kropp och knopp och göra det som jag kände att jag orkade och ville göra.

Igår under kvällen fick jag verkligen träningslusten tillbaka. Jag hade så mycket energi i min kropp att jag inte visste vad jag skulle göra med den. Det resulterade till en promenad till Sportpalatset idag för ett kortare pass och det kändes superbra och riktigt kul. All irritation försvann och jag kände att jag måste träna ikväll eller imorgon igen. Det är den känslan som jag älskar och det är så träning ska vara!

Under denna semester har jag verkligen insett att vila är det man behöver när man har ett fullsmockat liv från morgon till kväll. Att lyssna på kroppen är A och O. Om du vill träna tre gånger per dag på din semester så ska du göra det, om du vill chilla vid stranden och ta promenader på din semester är det också helt fine. Det finns inga måsten. Du har semester. Vad är 3-4 veckor på ett år med 52 veckor? Nästan ingen alls, så det är helt okej att slappa och njuta av en extra glass.

Det är det som är så fantastiskt med semestern, efter ett tag börjar man längtar lite tillbaka till sina rutiner senare i höst, eller hur? Fast ag är inte riktigt klar med min semester, nu ska jag njuta av mina sista två veckor innan det är dags att jobba igen.

Semester är semester, glöm inte det för det ska inte jag göra!

Bild tagen av Emma Björkman, Sportamore.

Lämna en kommentar

Annons
Annons