Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Lördag med poddar och träning

Idag har jag nog haft den skönaste dagen på länge! Jag vaknade vid tio och det händer aldrig mig. Superskönt att vakna helt utvilad.

Tog det lugnt hela morgonen och hann både se lite av Nyhetsmorgon och lyssna på Body Radio innan jag bestämde mig för att ta en promenad in till Sportpalaset. På min promenad på cirka trettio minuter hade jag Sommarpratarna i öronen och än så länge har jag inte någon favorit som jag kan rekommendera. Förra året var det självklart Kjell Enhager som var min favorit och jag hoppas på att jag hittar någon mer favorit i år.

Väl på Sportpalatset blev det en timmes träning. Började med marklyft och körde på ett bra tag och det kommer nog synas imorgon på smalbenen. Får alltid en massa blåmärken på smalbenen vid marklyft. Därefter blev det stående rodd, enarmsrodd på cabeln, hantellyft åt sidan och sedan skulle jag testa att köra bröst. Där insåg jag att det är där jag har ont. Jag berättade tidigare att jag har ont i axeln, men har inte riktigt kunnat förklara vart för det bara kommer. Nu hittade jag det iaf.

Tyvärr blev det inga bilder på träningen. Svårt att ta kort på sig själv samt att jag var så inne i träningen att jag inte tänkte på det 😉

Lämna en kommentar

Annons
Annons