Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Ont för att du inte rör på dig?

Jag vet att det kan vara svårt att få in träningen som en livsstil om man tidigare i livet inte varit aktiv och inte vuxit upp med träning. Det som är tur är att det aldrig är försent att börja träna, men ju tidigare du börjar desto bättre är det såklart. Jag började träna när jag var 6 år och idag är jag 28 år. Ni som kommenterar att jag är vältränad så har jag tränat i 22 år. Efter tag blir man stark så ni vet. Se bara till att få in träningen.

Många tycker och tänker säkert att det är lätt för mig att säga att det bara är att göra. Svaret på frågan är, ja, jag tycker det är bara att göra för när ska du annars göra det? Allt i livet handlar om prioriteringar och ibland känner jag att vi är så duktiga att prioritera allt annat före vår egna fysiska och psykiska hälsa. Jag prioriterar verkligen min kropp, eftersom att jag kommer att få leva i den resten av mitt liv. 

Att träna ska inte vara något jobbigt som sker under dagen utan det ska vara något som du prioriterar för att få en stark och frisk kropp. Kroppen är den vi kommer leva i och med, i resten av vårt liv, varför inte ta hand om den då?

Jag brukar säga såhär 

“Hellre har jag ont i kroppen pga träningen än att ha ont i kroppen för att jag inte tränar”. 

Tänk på det. Har du ont i ryggen när du bara suttit ned? Känns nacken och axlarna spända pga av en stillasittande livsstil? Då kan det vara på tiden att börja träna. 

Lämna en kommentar

Annons
Annons