Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Periodisk Fasta dag 2

Då var dag två över på min periodiska fasta och idag gick det rent åt pipsvängen. Inga konstigheter med frukosten faktiskt. Jag är varken hungrig eller sugen på på någonting under förmiddagen. Lunchen fick ätas runt 12:45, vilket också fungerade bra.

Mitt problem kommer senare och det är hur jag ska lyckas få i mig mat under tiden 12-20 när jag arbetar till 21 på kvällen utan rast. Hur tänkte jag när jag la kunderna efter varandra från kl 15 till 21? Jag tänkte inte alls antagligen.

Syftet med denna periodiska fasta är inte att ligga på ett underskott och gå på svält, utan tvärtom. Jag vill ju äta så bra mat som möjligt och verkligen tänka på kvalitén av maten jag äter. Inte bara slänga i mig bars och annat för att komma upp i kalorier. Som tur är har jag inte tränat sedan i lördags då jag fått den sjukaste och ondaste nackspärren ever. Idag på min klass skulle jag köra en massa övningar som jag inte kunde köra fullt ut. Ogillar skarpt att inte kunna vara med och köra med mina deltagare. Hur som, det som är turen i det är att jag inte blir hungrig pga träningen.

Denna vecka kommer bli min testvecka och se vad som funkar och vad som inte funkar. Antagligen är det planering som gäller vilket jag suger på. Men då får jag lära mig om det helt enkelt.

periodisk_fasta_cb

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons